Připravte se na zimní sezónu chladnou s Ultimate X Timberland Autumn 2021

V souladu s zavedením minulého týdne konečného x North Deal With Collection je, když opět spolupracujeme se známými spojenci na podzim 2021. Tento nejnovější Ultimate X. Kolekce Timberland se může pochlubit celou řadou útulných a pohodlných vzhledů nastavených na různých siluetách svrchního oděvu.

Vedete rozsah, vidíme různé iterace reverzibilní bundy Ripstop. Na první straně, kromě loga Timberland na prsu a logo na rukávu, na rukávu logo Timberland na rukávu. Kromě toho zadní sportovní backs logo backs logo. Na zadní straně má bunda kromě všestranného bootového tisku Timberland.

Obrázek přes Ultimate
Jinde ve sbírce vidíme odpovídající reverzibilní kalhoty RIPSTOP, různé ragbyové košile, mikiny, čepici k táboře 2 v 1 a beanies. Spolu s tím, vybrané kousky fungují speciální 3M reflexní loga, ideální pro stát se v temných zimních sezónách.

Obrázek přes Ultimate
Jako obvykle si Ultimate také vybral velkou škálu odstínů i odstínů pro paletu barev. Celá kolekce Ultimate X Timberland právě klesla na internet i v Ultimate Stores, takže pokud chcete policista, ujistěte se, že jste rychlí! V přidružených zprávách je to důvod, proč se Ultimate chystá být mnohem těžší zkopírovat.

Obrázek přes Nejvyšší

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.