10 nejžhavějších tenisek vydává od září 2019

, zatímco září byl určitě jedním z nejchladnějších měsíců v roce, byl to také jeden z nejžhavějších, když se týkalo vydání tenisky. Naplněné na okraji s některými z nejvíce medializovaných spolupráce od Chitose Abe, Kanye West a Pharrell Williams, abychom jmenovali alespoň některé, došlo také k řadě vysokých tepelných obecných uvolnění!

To vše způsobilo, že jsem si vybral deset nejžhavějších teniskových vydání měsíce obzvláště obtížné, ale vytrvali jsme a prošli jsme se skrz to! Pokud jste na některý z nich vynechali, ujistěte se, že sledujete @ThesoleRestocks na Twitteru pro nejnovější a největší doplňování trenéra!

Obrázek přes Kickwhoshow
Yeezy 700 v2 ‘setrvačnost’

Kanye West je mistrem reinvence, a to je přesně to, co udělal pro Yeezy 700 V2 ‘setrvačnost’. Tato bota, která byla vydána první víkend v měsíci 7. září, reviduje Colourway OG ‘Inertia’ od března, ale tu a tam dává několik prémiových vylepšení, včetně přidaného 3M reflexního materiálu a přepracovaného designu. Pokud jste je nekopili, pak jste upřímně chyběli.

Obrázek přes HypeCollectorz
Pharrell Williams x Adidas NMD Hu Happy ‘Black’

Skateboard P se vrátil s třeskem 12. září s Pharrell Williams x Adidas NMD Hu Happy ‘Black’. Tato bota jen jedna ze čtyř divoce populárních barev, které se vyprodaly v okamžiku, označuje první botu pro lidskou rasu, která má zatemněnou zvýšenou mezipodešvu, kromě koláže Hyper Limited N.E.R.D. To vše, spárované s odlišnou podrážkou dásní stezky, dělá tuto jednu z nejlepších bot roku.

Obrázek přes konec. Oblečení
Sacai x Nike Ldwaffle ‘Pine Green’

Nemůžeme mluvit o nejžhavějších vydáních měsíce, aniž bychom zmínili Sacai x Nike Ldwaffle ‘Pine Green’. Bota, která konečně klesla 12. září po několika ničivých zpožděním, to rozhodně není první koláž Swoosh Chitose Abe, ale určitě je to jedna z jejích nejlepších. Pokud máte dekonstrukci na jinou úroveň, pokud jste na ně dostali W, vyhráli jste jackpot, protože jsou extrémně omezené a neuvěřitelně medializované.

Obrázek přes Nike
Skepta x Nike Shox tl ‘Bloody Chrome’

British Grime MC, která jezdila na vlně Shox, která se vzala hru bouří, se 12. září vrátila na Skepta X Nike Shox TL ‘Bloody Chrome’. Slouží jako jejich čtyři spolupráce od vysoce vyhledávaného AM97 z roku 2017, je namalována v tajném černém odstínu s nápadnými červenými akcenty, které se dostanou do slavné mezipodečtí Shox. Dotek Chrome se také objevuje na Swoosh.

Obrázek přes Nike
Nikeâ Adapt Huarache ‘White’

Swoosh vzal svět úplně bouří, když 17. září upustil Nike Adapt Huarache ‘White’. Opravdu futuristický teniska s pozoruhodným designem pro spuštění, je to nejnovější teniska, která využívá samo-lacingovou technologii FITADAPT značky Beaverton, kterou lze ovládat na samotné botě nebo prostřednictvím aplikace Smartphone nebo Smartwatch. Budoucnost dorazila.

Obrázek přes hospodářská zvířata
Yeezy Zvýšení 350 V2 ‘Cloud White’

Po měsících čekání se Yeezy zvýšila o 350 V2 ‘Cloud White’ konečně 21. září a humbuk byl určitě skutečný. Bezchybná fúze mezi „trojnásobnou bílou“, „statický“ a „modrým odstínem“ také klesla v plném rodinném velikosti, takže děti a batolata se mohou také ohýbat do obsahu svých srdcí. Vyrobená výhradně z Primeknit, robustní zvýšení mezipodešev dělá z těchto nejpohodlnějších krepů, které si peníze mohou koupit.

Obrázek přes konec. Oblečení
Airâ Jordan 1 ‘First Class Flight’

Air Jordan 1 „First Class Flight“, který vzdal hold zdobené kariéře Michaela Jordana, střílel 26. září na oblohu a je na jiné úrovni. Chock plné detailů inspirovaných letectvím, trojúhelníkový grafika „23“ zdobí patu, zatímco čárový kód ve stylu palubního průsmyku dorazí dozadu. To však není všechno, protože také zjistíte, že podpis MJ načmáral po boku, jako by podepsal pas.

Obrázek přes adidas
OAMC X Adidas Typ O-1L ‘Off-White’

Zatímco typ OAMC X Adidas O-1L ‘Off-White’ může znít jako docela podivná volba pro nejlepší tenisky měsíce, je to tady, protože je to bota, která si myslí mimo krabici. Vydáno 26. září, je to na rozdíl od všeho, co jste kdy viděli, a to je to, co je tak zvláštní. Brainchild Nejvyššího Luka Meiera a Carhartt Wip’s Arnaud Faeh, tento teniska určitě otočí hlavy kamkoli jdete.

Obrázek přes Nike
Nike Air Max 90 ‘Nový druh’

NIKE AIR AIR MAX 90 „Nový druh“, která otočila průmysl na hlavu na hlavu na hlavu, vezme luxusní materiály z váhy – zamýšlená slovní hříčka. Měkký šedý svršek je vytvořen z luxusní kombinace materiálů a je kontrastován růžovou růžovou a nápadnými zelenými tóny, což vede k plazské estetice, která jistě otočí hlavy. O tomto AM90 nemůžete mluvit, aniž byste zmínili tuto šíleně dynamickou vzduchovou mezipodešev.

Obrázek přes hospodářská zvířata
Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’

Začali jsme měsíc s 700 V2 a končíme to s ONe taky. Bota, kterou žádný Sneakerhead nevěděl, že potřebuje, dokud nepadnou 28. září, je Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ mish kaše mezi loňským „statickým“ vydáním a výše uvedenou „setrvačností“. Toto jemné, ale nápadné vydání je určitě jedním z nejlepších nejlepších vydání na novou úroveň, je určitě jedním z nejlepších Kanye West.

Leave a Reply

Your email address will not be published.